Byblos by Byblos

Изберете марка

Незабравимо пътуване назад към корените, с мръсна газ от бряг до бряг в търсене на положителната енергия и мечтаната свободата.

Стил изплаващ от Източното крайбрежие, който съчетава в себе си познатите класически, ежедневни градските и непокорните диско цветове, срещайки се смело в дизайните и тъканите на дрехите, противоположно на всички приети норми за естествените материи. Щампи, изобразяващи динамика, съчетани с нови камуфлажни дизайни предвещаващи един новосъздаден смел и независим градски стил.

Спиране за глътка въздух в Националния парк "Джушуа трии" – кошмарната пустинна кралица на Калифорния, за да изпробва рок духа у всеки. Триизмерни шипове, метални ципове и звезди като декорации. Големи бомбер якета с декорация на звезди и райета, които се носят върху рокли с ресни, тесни дънки и тениски със закачливи дизайни.

Следваща спирка - Санта Моника. Огнените залези, които вдъхновяват цялата цветова палитра на колекцията, хармонията от контрасти, показващи перфектния синтез на ДНК-то на марката.

Колекцията е налична в "Scandal Serdika Center". "Scandal Mall Plovdiv" и "Scandal Galleria Burgas".

В магазини Scandal Онлайн globalbrandsstore.com
Сподели
Свързани новини
BYBLOS BYBLOS Публикувано 08/март/19