Дамска пролетна колекция от Polo Ralph Lauren!

Дамската колекция на Polo Ralph Lauren Пролет 2017 добавя вълнение и стил на следващото поколение от съвременни класики в света на Поло с целенасочен луксозен и по-лек допир.

Емблематичните елементи като морския блейзър, адмиралското сако и ризата с копчета добавят елементи на новост и полезност с актуализирани силуети и спортна елегантност.

Поло значително разширява своята деним колекция като набляга на напръсканите дизайни с боя и промити детайли. Ново измерение се открива пред основните класически Поло визии като блузите, които ще се предлагат във вариант на пончо, подкъсени или „boyfriend” версии.

Първата доставка за пролетта вкючва спортни и вдъхновени от работните облекла силуети като гащеризон, сафари яке и бомбър; особено внимание заслужава бомбърът, изработен от лек неопрен.

Вечните, богати на история стилове на Поло са се преобразили със свеж и изчистен стил за втората пролетна доставка, в палитра от морско бяло и синьо и любимите ярки цветове, включващи розово и лилаво.

По-късно през сеозна вдъхновението е по-артистично – с по-бохемски привкус и художнически отпечатъци. Силуетите са с повече геометрични линии, които определят уникалността на сезона.

Новите модели от колекция Пролет 2017 Жени, можете да намерите в бутик Polo Ralph Lauren!

 

Сподели
Свързани новини