15-те най-добре облечени звезди от червеният килим на церемонията по връчването на "Оскари 2019"

Червеният килим на кинонаградите "Оскар" превърнал се в едно от най-обсъжданите и чакани събития през годината, през изминалата нощ бе осеян с блясъка на звездите от големия екран.

По време на церемония по връчването на 91-те филмови награди "Оскар", състояла се в театър "Долби", в меката на американското кино - Лос Анджелис,  звездите заложиха смело на шика, което доведе до успех за някой от тях и не до толкова позитивни коментари за други.  

Днес ще се концентрираме върху 15-те най-красиви рокли, според критиците на списание "Vogue", носени не само от жени.  Пред събралите се светски журналисти, блогъри, папараци и фенове звездите показаха серии от рокли с метални акценти - Ема Стоун в Louis Vuitton, Бри Ларсън в Celine. Други заложиха на силно розово присъствие - Джема Чан в Valentino Couture, Кейси Мусгарвс в Giambattista Valli и мъжа, който загърби стандартите на традиционното облекло при господата - Били Портър, който облече ефирна черна рокля на Christian Siriano. Тийнейджърката Елси Фишър, заложи на класически костюм на Thom Browne. Дори звезди-ветерани на наградите се забавляваха, излизайки от клишета за Червеният килим - Рейчъл Уайз в Givenchy Couture, Чарлийз Терон в Dior, събраха погледите на всички в изпълнената с чар звезданата нощ, която оправда очакванията на стотиците почитатели събрали се пред театър "Долби".

Всеки тръгнал си от вечерта със статуетка е успял и известен, но най-дълго ще се споменават и коментират тоалетите избрани за звездната церемонията. До следващите награди, остават още 364 дни, а дотогава ни остава надежда за още по-хубави филми, блясък и смели решения в облеклото на звездите.

За всички ценители на седмото изкуство - през месец март 2019 г., повреме на "София Филм Фест"  ще бъде премиерата у нас на спечелият Оскар за - Най-добър филм - "Зелената книга" на режисьора Питър Фарели, в който ще видим нашенеца Димитър Маринов в ролята на руският виолончелист Олег. "Арт Фест" е разпространител за България.

Сподели