Нов магазин: BILLIONAIRE в БУКУРЕЩ

Юни 2017 г. - Марката BILLIONAIRE, известна със своя ексцентричен, сложен стил и лукс в Италия, откри нов бутик от 79 квадратни метра в петзвездния хотел JW Marriott в Букурещ, Румъния.  Това откриване е част от стратегическата международна програма за разширяване, която се изпълнява след придобиването на голяма част от BILLIONAIRE от групата "PHILLIPP PLEIN" през май 2016 г.

Магазинът в Букурещ илюстрира новата концепция на бранда BILLIONAIRE, замислена и проектирана от известните архитекти от Милано, отличаваща се със серия от емблематични елементи, вдъхновени от небостъргачите на Ню Йорк в началото на 20-ти век - символи на богатството на първите американски милиардери от индустриалната ера. Впечатляващата статуя на лъв приветства клиентите, а златните порти, напомнящи на винтидж банка, очертават границите на магазина.

Златни монети с декорация – лъвът на Billionaire окрасяват елементите, стените и тъмния червен под от кокосов орех. Още златисти детайли се забелязават по рафтовете и дисплеите, контрастиращи с тъмните циментови стени и лавандуловите мраморни акценти.

Изтънчен фон за богатата колекция дрехи и аксесоари BILLIONAIRE, включително крокодилски костюми и метални якета, пайети, копринени жакардови костюми, кадифени чехли, маратонки от змийска кожа и др. За мъжа, който се гордее с успеха си в живота и е щастлив да го покаже!

BILLIONAIRE Calea 13 Septembrie 90, Bucharest, 050726 Romania

Сподели
Свързани новини