Откриване на бутиците Philipp Plein и Billionaire в Букурещ

Откриване на бутиците Philipp Plein и Billionaire в Букурещ, Румъния


Повече от 300 души се събраха при откриването на бутиците Philipp Plein и Billionaire, разположени на Grand Avenue, намиращ се на приземния етаж на JW Marriott Grand Hotel Bucharest. Събитието представи фантастично шоу за всички с грандиозни светлинни ефекти, специални прожекции и музика, както и чудесна възможност да се потопим едновременно в световете на Philipp Plein и Billionaire.

Филип Плейн: "Много съм щастлив да дойда в такъв красив град и да отпразнувам откриването на магазините си в Philipp Plein и Billionaire. Надявам се да се върна скоро, след като получих такова топло и ентусиазирано посрещане."

Флавио Бриаторе: "Не бях идвал в Букурещ дълго време и това беше добра възможност да се присъединя към Филип за това откриване. Посрещането беше фантастично и наистина мисля, че Billionaire има голям потенциал да бъде много успешен тук."


Бутик Philipp Plein
, покриващ 82 квадратни метра, е внимателно проектиран и изработен от италианската архитектурно-дизайнерска фирма Клаудио Пирони и разполага с най-новите мъжки и дамски колекции.
Клиентите са привествани за добре дошли оше от входа входа от огромния череп, присъщ за марката, обвит в CRYSTALLIZED ™ - Swarovski Elements. Черният мрамор създава изтънчена, но забележителна атмосфера. Аксесоарите са изложени като автентични произведения на изкуството, като всеки елемент е поставен в поръчкови дисплеи, изработени от неръждаема стомана. Поръчковият полилей от стъкло Murano добавя завършващото докосване на елегантност, осветявайки различните части на магазина.

Бутик BILLIONAIRE - марката, известна със своя ексцентричен, изтънчен стил и луксозно занаятчийство в Италия, открива нов бутик от 79 квадратни метра, проектиран от италианската архитектурна фирма CLS.
С участието на серия от емблематични елементи, вдъхновени от небостъргачите на Ню Йорк в началото на 20-ти век - символи на богатството на първите американски милиардери от индустриалната ера. Впечатляващата статуя на лъв приветства клиентите, а златните порти, напомнящи на винтидж банка, очертават границите на магазина. Други  златни детайли могат да се открият върху стелажите, рафтовете и дисплеите, за разлика тъмните стени от циментова замазка и лавантовите мрамоврни акценти. 

 

 

Сподели
Свързани новини