PEPE JEANS LONDON представя колекцията на DUA LIPA Есен/Зима 2019-2020

Изминалата колекция Пролет/ Лято 2019 на Pepe Jeans London, в която Дуа Липа взе участие като дизайнер, постави основите на партньорство между фен и идол. В новата колекция за сезон Есен/Зима 2019 стартира първата си по рода капсула на изпълнителката!

 

Носителката на две награди Брит и Грами, известна със своите закачливи поп песни, показваща собственият си стил - пример за това са арт надписите по класическите деними на Pepe Jeans.

Колекцията е изпълна с модели, носещи духа и настроението на 90-те както и на новото хилядолетие. Артикули са вдъхновени от ерата на супермоделите и музикалните фестивали в Гластънбъри. Дуа не се отклонява дори и за миг от подчертаване на своята идивидуалност. Колекцията е смесица от дрехи за излизане с приятели – топове и рокли, изработени от метални нишки, изрязани блузи и цепки стигащи до върха на бедрото и с дрехи за ежедневието - гащеризони, джинси на райета, суитчери с качулка, пухени якета, тениски, дочени панталони и дънки, разбира се.

 

Ключови артикули за колекцията са: уголемено дънково яко от суров (необработен) деним в комбинация с мини пола от същата материя, предизвикалната и гъвкава рокля с метални елементи, бели деними с висока талия и едноименните свободноскроени деними от суров дънков плат - личен фаворит на Дуа.

 

Историята на Pepe Jeans London помни сътрудничество с най-големите модни икони, но музиката е нещо, което винаги е било свързано с ДНК-то на марката от 1973 година до днес. Ето защо сътрудничеството с Дуа Липа е основателно, тъй като тя е почитател на марката от дете.

След като се присъедини към Pepe Jeans London като лице на предишния сезон, единственото логично решение беше почитателят на денима - Дуа Липа, една от най-завладяващите изпълнители на поп музиката в момента, дама със собстен доказал се стил и синергия с креативността на големият град  - да стартира своя собствена модна линия, която вече е факт и може да бъде открита в магазин Pepe Jeans London в Paradise Center, както и в магазини Fusion.

Сподели
Свързани новини