Polo Ralph Lauren колекция Пролет-Лято 2020

POLO Ralph Lauren оставен верен на дългодишните си традиции за стил и през новавата колекция Пролет-Лято 2020, която в първата си част ни води на живописно пътуване до Бермудите.  

Моделите, на които марката се е доверила отново са: Хамид Онифаде, Джегор Венед и Жену Махадеван, превърнали се в музи за марката. Триото пленяват с привлекателният си външен вид, в който се смесват вечната препи естетика със спокойната ваканционна атмосфера. Доказалите се артикули, като блейзър и панталони с морски акценти са разчупени и съчетани сред цветна гама от райерани тениски, кейбъл пуловери и ежедневни шорти.

Във втората част от колекцията POLO Ralph Lauren залага на елегантният градски стил, с нови идеи за аутфити за сезона. Снимките са направени в Ню Йорк и Маями, Флорида. В сетове присъстват задължителните за мъжката визия и за марката - пуловери с геометрични фигури, неутралната цветова палитра в колекцията допълва многообразието от пуловери и жилетки, якета, спортни панталони, чиноси, кейбъл пуловери и други.

В дамската колекция присъстват можествоето флорални мотиви в рокли и поли. За търсещите още по-елегантна визия има разнообразие от изчистени панталони и сака, които подчертават женствеността на всяка дама и показват нейната увереност.

Артикулите от колекция Пролет-Лято 2020 на POLO Ralph Lauren ще помогнат за обновяването на всеки гардероб, които лесно може да съчетавате за различни поводи.

 

Колекцията може да откриете в нашият онлайн магазин: globalbrandsstore.com

Сподели
Свързани новини