Superdry Holiday

Британската модна марка Superdry с вълнение представя кампанията ‘Holiday’ за сезон Пролет-Лято 2020. Колекцията зарежда със свежа лятна класика, настроение и цвят всеки гардероб. Доказалото се вниманието на Superdry към детайлите не липсва и в тази капсула. Дизайните включват традиционни и осъвременени графични елементи изразени в банските и роклите.

В дамската част от кампанията са представена специално селектирани артикули с дизайни за плажа, за града или за парти, вдъхновени от свободният дух и безгрижието на Лос Анджелис. Щампите са основният акцент върху банските, роклите и връхните облекла. Многообразието от аксесоари - класически джапанки, бейсболни шапки и чанти – са идеаленият завършек на всеки аутфит.

 

Мъжтата част от кампанията ‘Holiday’ е вдъхновена от Западното крайбрежие на САЩ. Характерните детайли за марката са включени в цялата капсула – разнообразние от щампи и фини неонови дизайни.

Разнообразие от панталони в множество материи и стилове - от вталени деними до широки карго панталони и чино шорти. 

 

Снимките на кампания са заснети в Палм Спрингс и красиво демонстрират универсалността и свободата й. Всеки кадър е зареден с безгрижно усещане, което моделите присъздават придвижвайки се от хотелската стая към веселбата в басейна.

 

Колекцията може да откриете в нашият онлайн магазин: globalbrandsstore.com

Сподели
Свързани новини