Superdry Есен/Зима 19-20 - "Моят начин"

Есенно - зимната колекция 19-20 на Superdry тази година носи името -  „Моят начин“. В нея биват включени имената на доказалите се таланти като - Пресли Гербер, близначките Амия, Крис Юбанк младши и Хана Крос.

Колекцията е вдъхновена от разнообразният и уникален микс от клиенти и почитатели на Superdry и техният начин, по който те определят своят собствен стил, съчетавайки дрехите, обувките и аксесоарите. Тази колекцията обещава да бъде вълнуваща и завладяваща. Основната колекция, спортната и тази предназначена за скиорите се обединяват в  една мощна колекция наречена -  Есен/Зима 19-20 -  „МОЯТ НАЧИН“.

Комбинирането на класическата американска визия с британските шевици и японски графики, създават силното ДНК на Superdry, което е свързано със смесването на тенденциите. Колекция Есен/Зима 19-20 се фокусира върху „ремиксирания“ с оригиналност и експресионизмът характер. Изпълнената с впечатляваща селекция от известни имена, изобразени чрез множество обяснителни снимки, фрагменти от интервюта и късометражни филми, #SDMyWay е фокусирана върху разказването и изследване на темата за индивидуалността.

 

Невероятният талант на близначките Амия, които станаха известни, споделяйки улични снимки на техния отличителен стил Хариджуку. Амбър Браун основателка на сдружението - „Живот без коса“, в което съветва хората болни от алопецията. Модела от Лос Анджелис - Пресли Гербер, син на Синди Крофорд. Хана Крос, която редовно бива снимана с половина си Бруклин Бекъм. Крис Юбанк младши, професионален британски боксьор и двукратен световен шампион в средна категория и малко повече.

 

Навлизайки в контрастните на 16-те избрани герои, колекцията "Моят начин" разкрива пред всички нас какво вдъхновява всеки един участник при избора на дрехи, както и как е свързан начинът им на обличане с техните лични истории и приключения.

 

Който, където, както, когато и да е, обаче - стилът никога не е вещ. Смесването на стила винаги е било заложено в нашето ДНК още от първия ни ден. Който и да сте, носете дрехите,обувките и аксесоарите по СВОЯТ НАЧИН.

 

Колекцията може да намерите в магазини - Superdry и Fusion.

Сподели
Свързани новини