The Kooples Дамска колекция Есен/Зима 2018

The Kooples разкрива своята дамска колекция Есен/Зима 2018, характеризираща се със силно чувство за женственост и утвръден чар. Разделена на 5 мини колекции, всяка една от тях нежно балансира грънч стила с барок – с остро чувство за стил. Колекциите отлично въплъщават дръзкия и съблазнителен дух на парижкия бранд, който е на път да празнува своята 10-годишнина.

За Есен 2018, жената The Kooples утвърждава своята възтановена чувственост, либерализиран свободен дух, който е възнаграден с желан и тренди гардероб без компромиси. Новите силуети сега са изрязани или oversized, благоприятстващи комфорта и свободата, и служещи като перфектния избор за жените в движение. Флоралните принтове допринасят поетична и романтична нотка на лято, докато изкуствените кожени палта, кадифените блузи и рокли вдоят по-скоро към зимата. Якетата и парките с голям обем разбиват висчки стилови кодове. Женствен, стилът, който трябва да имате този сезон, е украсен с перлени бродерии и лъскави лирексови нишки., които придават светлина на луксозните сезонни визии. Привлекателността на рок‘н‘рола се преоткрива чрез използването на скъсан деним и сребърни ботуши, с леопардов или тартан принтове, които остават ядрото на естетиката на парижкия етикет.

Чантинте Emily by The Kooples  вече са на разположение в нов вид кожа и разнообразие от цветове, за да бъдат завършек на всяка визия. The Kooples разкрива и голяма изненада за новия сезон: нови две чанти, дизайн на две вдтхновяващи музи!

Отдайте се на усещането за стил с The Kooples Есен/Зима 2018.

Колекцията можете да откриете в магазини Scandal – Serdika Center, Park Center & Burgas.

Сподели
Свързани новини