Добре дошъл, New Balance!

За всички любители на спорта имаме добри новини.

От тази седмица в магазини Fusion, както и в Scandal BG MallScandal The Mall и Scandal ул. Солунска“10 София, може да откриете най-актуалните мъжки и дамски предложения за сезон Есен-Зима 22/23 на най-новата марка в портфолиото на Global Brands New Balance.

Компанията се характеризира с независимост от 1906 г., даваща възможност на хората чрез спорт и майсторство да създават положителна промяна в общностите по целия свят.

Брандът създава нещо по-голямо от маратонки. Той защитава тези, които безстрашно се ръководят от своите страсти и заедно постигат значима промяна по целия свят.

New Balance се стремят да помагат на спортистите в техните стремежи. Независимо дали това означава да помагат на професионалните спортисти да поставят рекорди и да печелят медали, или да насърчават обикновените спортисти да постигнат нов рекорд, да пробягат първите си 5 км, или просто да водят по-здравословен и активен начин на живот.

Продуктите на New Balance са перфектното съчетание на функционалност и мода, като Ви дават необходимата технология за ефективност и стил. Макар да предлага едни от най-добрите продукти на пазара, брандът е отдаден на това да дава своя принос към обществото. Така че, докато се стреми марката да успява вярва, че трябва да гарантира на другите същата възможност.

Сподели
Свързани новини