Докосни Италия и нейният начин на живот с Yamamay колекция Есен/Зима 2019

В Милано, на 30 юли 2019 г. бяха представени снимките на новата Есенно-Зимна колекция за 2019 г., носеща нежното посление - „Докосни Италия и нейният начин на живот“, с което Yamamay за пореден път изрази собствената си италианска идентичност.

Кадрите на сетовете бяха заснети на фона на красивия град Портофино, колекцията е истински и нежен празник на женската красота, запечатана в кадрите на двете приказни италиански дами: Матилде Растели, която е една от най-търсените модели и Беатрис Вендрамин - актриса, певица, а отскоро и писателка. Матилде посвещава времето си на подиумите и фотосесиите, а Беатрис - на филмите и набира все повече фенове в социалните медии като икона на Z-поколението, с над един милион последователи в социалните мрежи. Двете красавици бяха специаллно избрани от Yamamay, заради тяхната естественост и умението им да представят женското бельо по много чувствен и свеж начин.

Изисканите снимки бяха заснети във Вила Франка от италианския фотограф и арт директор Франческо Карозини, който беше избран, заради таланта си да улавя спонтанната и истинска страна на жените. Настроението е спокойно и интимно, в средата се преплитат отблясъците на интериора с естествена природа, където цветовете се съчетават хармонично с нюансите на облеклото на колекцията, които редуват по-класически багри, като черно, с по-ярки тонове като тюркоазено, охра и бебешко синьо.

Новата колекция може да намерите в магазини Yamamay в Sofia Ring Mall и в Markovo Tepe Plovdiv.

Сподели
Свързани новини