YAMAMAY с нова линия SCULPT за Лято 2018

YAMAMAY отново представя и удвоява ексклузивната колекция SCULPT за лято 2018: следвайки оживения успех на първите колекции, които се превърнаха в "must-have" за всички жени, които имаха удоволствието да ги изпробват, линията SCULPT се представя отново с нови модели и цветове и се увеличава с линията SCULPT FASHION.

Иновативната линия за бански, създадена в лабораториите за научноизследователска и развойна дейност на Yamamay, е създадена с патентования и 100% направен в Италия плат Sensitive® Sculpt от EUROJERSEY, подсилен със сертификат за рязане LYCRA® BEAUTY, за деликатен силуетен скулптурен ефект и максимален комфорт. Този извайващ силуета плат, свръх тънък и плосък, лек и дишащ, прегръща тялото и предлага уникална производителност и за плажно облекло, благодарение на своята висока UV защита и бързо изсъхване. Съдържанието на плат LYCRA®, съпътстващо женствеността, придава на банските на Yamamay SCULPT перфектна и удобна форма, предлагайки на всеки, който ги носи, усещане за пълноценно изживяване във всяка ситуация.

Версията SCULPT FASHION е обогатена със стратегически позиционирани ламинирани вложки, които допълнително отслабват фигурата.

Моделите имат изчистени, опростени линии и се характеризират с лазерно обрязване, за да се осигури отлична форма.

Линиите имат различни модели: цял бански костюм с чашка C - в тъмно синьо и езерно синьо за линията SCULPT; цял бански костюм с размери чашки B, C, D, с висока и средна талия – изцяло в черно за линията SCULPT FASHION.

Стартирането на колекцията SCULPT, вдъхновена от идеята за истинската красота, е поверена на прекрасната фигура и меките извивки на топ модела KATE UPTON - "естествено красива" жена, която оптимално подчертава характеристиките на линията бански, добавяйки докосване на съблазняване.

 

Моделите можете да откриете в магазини Yamamay.

Сподели