Blugirl

Изберете марка

Blugirl, винаги си себе си!

Blugirl е за тези, които търсят комбинация от женственост и очарование с нотка ирония. Бранда предлага неограничени възможности за разказване на истории, като Ви позволява да изразявате себе си свободно, с изтънченост и неповторима естетика. Blugirl съчетава елементи на блясък и остроумие, индивидуалност и осъзнатост, чувственост и съзнателност, така че да можете да направите впечатление във всяка ситуация.

Моделите на Blugirl са създадени, за да ви гарантират, че сте в най-добрата си форма в най-ценните си моменти, независимо дали става въпрос за парти или значимо събитие, или просто за обикновен ден, независимо дали искате да отпразнувате своята женственост по време на специална церемония или да се чувствате перфектно на среща по залез слънце. Непланирани спомени, които да запазите, от Вашия живот и стил, изживяващи мечтите и предаващи всеки път едно съвсем ново вие.

Blugirl символизира свободна, независима, съвременна женственост чрез марка, която представлява върховен ироничен блясък, засилвайки тези качества чрез уникалното използване на материали и изображения.

Създадена през 1995 г. като съвременна линия, Blugirl представлява романтичната и в същото време иронична душа. Още от дебюта си тя се откроява както на националната, така и на международната сцена с уникалната и закачлива интерпретация на романтичния и изтънчен стил на по-голямата си сестра Blumarine. Женственост, безгрижие и чувственост са личностните черти на Blugirl, която през 2021 г. пое по изцяло нов творческа посока със своеобразна естетическа визия, в която романтичната дискретност се среща с ироничната чувственост, като по този начин припомня и заедно с това актуализира духа на марката. Остроумна, но в същото време изтънчена и бляскава, новата жена Blugirl е хладнокръвна, волева и независима хилядолетница, която се движи по тънката линия на ироничната чувственост.

Жена, която пътува през пространството и времето, постоянно преоткривайки стила си в смесица от минало, настояще и бъдеще / между наследство и съвременен стил. Blugirl е нещо повече от стил, тя е състояние на духа, чрез което ценностите на една многостранна, уникална и нехомологична женственост получават дължимото признание.

Колекция Пролет-Лято'24 може да откриете в магазини Scandal в Paradise Center и Serdika Center.

В магазини Scandal
Сподели