Les Hommes

Изберете марка

LES HOMMES е основан от Том Ноте и Барт Вандебош. И двамата са завършили Кралската академия за изящни изкуства в Антверпен, Белгия. Двамата белгийски дизайнери са много харизматични със силна индивидуалност. Преди да се присъедини към Академията, Барт вече имаше артистичен опит. Том, от друга страна, първо учи икономически науки при влизането си в университет. След една година започва да изучава графичен дизайн в Академията и след две години постъпва в Академията за мода. След три месеца в Olivier Theyskens, Том решава да работи за търговска марка, за да получи корпоративен опит. Скоро след дипломирането на Барт двойката избира да обедини сили и и така се ражда "LES HOMMES".

Том и Барт откриха взаимно чувство за стил в частност и естетика като цяло. Те споделят глад за красота, всеки има свои собствени много различни подходи към красотата. Всъщност техните допълващи се философии са източникът на LES HOMMES, сблъсък на противоположни идеи и мнения. 

Днес LES HOMMES продължава да успява да установи международна дистрибуция с мъжката колекция и се предлага в над 100 магазина за мъже от висок клас по целия свят. Различните магазини са с много висок стандартен профил, който отразява политиката на разпространение на LES HOMMES. Мъжката колекция LES HOMMES успя успешно да привлече вниманието на водещите списания в света. 

В магазини Scandal Онлайн globalbrandsstore.com
Сподели
свободни позиции Свързани новини