Premiata

Изберете марка

История на марката:

1885 г. - Талантливият занаятчия Назарено Маца започва да произвежда обувки.

1960 г. - Винченцо Маца, син на Грациано и внук на Назарено, създава марката "Endless

1981 г. - Синът на Винченцо Грациано Маца поема ръководството на компанията и индустриализира производството на обувките.

1991 г. - Ражда се "Premiata" като марка. Това е началото на експериментирането на нови процеси: изпиране на обувките, изтъркан вид и т.н.

1996 г. - Грациано решава да пренесе традициите при правенето на обувки на Premiata върху обувките с гумени подметки и така се ражда дамската колекция.

1999 г. - Грациано придобива нова компания и марката "Eva Turner

 

Иновациите днес в компанията при спазване на семейната традиция.

ОТЛИЧИТЕЛНОСТ

Моделите на бранда се характеризират с прецизна изработка, носеща натрапчиво внимание към детайла, непрекъснато развитие на формите, експериментиране със специални обработки и покрития, технически изследвания, прецизиране на нови кожи, непрекъснато обучение на нови работници: това е същността на PREMIATA.

 

СПОРТНИ ОБУВКИ

Маратонките PREMIATA са истински дизайнерски шедьоври, които съчетават авангардна и минималистична изразителност. Всеки модел е създаден с една-единствена цел: да съчетае вкуса на PREMIATA с най-добрите технически характеристики на спортните обувки, като лекотата е една от тях. Те се разпространяват само в най-добрите търговски обекти в Италия и по света.

 

Дамските и мъжки модели спортни обувки на бранда за сезон Есен-Зима 22/23 може да откриете в магазини Scandal. Очаквайте и скоро в нашия олнайн магазин: www.globalbrandsstore.com.

В магазини Scandal Онлайн globalbrandsstore.com
Сподели
Свързани новини