Една от най-големите модни ритейл компании в България

Започвайки дейността си основно с продажби на едро на спортни и ежедневни стоки за България, компанията разработва своя верига от магазини, следвайки най-високите стандарти. GBD се разраства значително от създаването й през 1992 г. В момента компанията оперира повече от 40 търговски обекта в цялата страна. GBD е eксклузивен представител на световните марки Philipp Plein, Billionaire, Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Lacoste, Guess, Liu Jo, GAS, Pepe Jeans, а така също и на марките Bally, Church’s, Michael Kors, Trussardi Jeans, Yamamay, Desigual and Superdry. След повече от 20 години опит, компанията е разработила силно конкурентно предимство със стабилни позиции на българския пазар, което прави Global Brands Distribution желан бизнес партньор. 


Мисия и визия

 

Мисията на Global Brands Distribution е да предостави на своите клиенти модерен начин на живот и максимално шопинг удоволствие. Работим енергично и ентусиазирано, предлагайки модерни и атрактивни продукти и услуги на нашите клиенти. Ние вярваме, че всеки един продукт трябва да бъде позициониран в подходящата среда по най-изискания начин, подчертавайки неговия имидж. Чрез нашите иновативни ритейл методи, креативност и специално внимание към всеки детайл ние добавяме допълнителна стойност на предлаганите от нас марки, генерирайки постоянен ръст на компанията. 

В GBD се стремим се да създадем стабилна и мотивираща среда за всички наши служители и партньори. Обръщаме специално внимание на нуждите на нашите служители и вярваме, че положителната и мотовираща работна среда повишава устойчивостта на компанията. Чрез техните таланти и страст ние печелим дългосрочната лоялност на нашите клиенти.

С нашите бизнес партньори, ние създаваме силни и честни взаимоотношения. В дългогодишната ни практика сме изградили успешни партньорства със световно известни компании, които се базират на взаимно доверие и уважение.

За нашия екип
Екип

Екип

Работим енергично и с ентусиазъм, стремим се да предложим модерен и атрактивен продукт на нашите клиенти. Вярваме, че това се постига с помощта на динамичен и амбициозен екип, който гледа целенасочено в бъдещето с интуиция и предприемачески нюх.

История

Вижте нашата история

Структура

Структура

 

 

 

 

Нашите марки

Марки

GBD е официален представител на световноизвестни марки за България. Компаниятя е eксклузивен дистрибутор на Philipp Plein, Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Lacoste, Guess, Liu Jo, Pepe Jeans, Iceberg, The Kooples, Schutz а така също и на марките Bally, Church’s, Yamamay, Desigual, Versace Jeans Couture, Ice Play, Blugirl, Boss, Salsa Jeans,Diadora, Fila. Магазините са позиционирани в четирите най-големи града в България - София, Пловдив, Варна и Бургас. Нашият дългогодишен опит на българския пазар ни дава възможност да изберем най-добрите търговски локации в страната. Чрез внимателен анализ, ние подбираме всяко място в зависимост от изискванията на марките и уникални им характеристики. 

Магазини

Дистрибуционна мрежа