Mexx

Изберете марка

Всичко започна с целувка...

Как започна всичко

Mexx се ражда точно като всички нас - с една целувка. През 1986 г. Ратан Чадха обединява своята мъжка марка Moustache с дамската Emanuelle, вземайки първата буква на всяка от тях и добавяйки две целувки xx: MEXX.  Двете марки символизират живота по един и същ начин и направят по-силно впечатление като едно цяло.

 

M(oustache) + E(manuelle) + XX (2 целувки) = MEXX

 

Превръщане на начина на живот в мода

Крайната цел на Mexx е да популяризира небрежния, модерен начин на живот.

Начин на живот, който се състои в това да се забавляваме, да бъдем свободолюбиви, оптимистични, отворени и вдъхновяващи.

Mexx създава мода, която намира място в гардеробите и животите. Мода веднъж открита, бива използвана, обичана и смесвана с най-различни стилове.

Колекциите на бранда са насочени към ежедневна мода за истински хора. Хора, които живеят пълноценно и предпочитат да са истински, а не перфектни.

 

Всичко трябва да е XX

Повече от всякога е важно да бъдем с хората, които обичаме.

Да се смеем и плачем заедно, да се прегръщаме и целуваме. Mexx поставя любовта към нашите скъпи хора над всичко останало.

Там, където някога се е започвало с една целувка, Mexx се превърна в марка, която цени това да бъдем заедно с влюбените, приятелите и семейството. От тази гледна точка марката създава и продава своите колекции.

 

Животът започва с XX

 

Колекция Есен/Зима 22/23 може да откриете в магазини Fusion и Scandal, както и в нашия онлайн магазин: www.globalbrandsstore.com.

 

 

В магазини Fusion Scandal Онлайн globalbrandsstore.com
Сподели
Свързани новини