Salsa Jeans

Изберете марка

Основана през 1994 г в Португалия Salsa Jeans е компания специализирала се в разработването и създаване на ултра удобни денимови облека за мъже и жени, резултат от дългогодишни лабораторни изследвания за създаването на висококачествени и разнообразни по кройки и модели деними, които биха задоволили и най-капризния вкус.

Това, което отличава бранда от останалите световни денимови компания са кройките на моделите, пригодени за раличните типове фигури с грижа клиентите да се чувстват удобно и да бъдат себе си във всеки един техен модел деним.

Успехът на Salsa Jeans да се наложи като една от най-комфортните марка деними се крие в постоянното обновяване на операциите и техлоголиите при тяхното производство. Качественият контрол при промишлено им изпиране и довършителни работи са на световно ниво. Непрекъснатото подобрявяне на устойчивостта на материите извършвано в собствени лаборатории за научноизследователска дейност е гарант за качество и уникалност на всеки продукт. Марката заменя добре познатият метод за измиване на денимите с помощта на камъни, който позволява икономия на (засега) до 62% от използваната вода, но компанията обещава да не спира дотук ...

Почти 100% от Salsa денимите се произвежда от местните доставчици в Северна Португалия, което свежда до минимун въздействието върху околната среда.

 

Кройките, които ще бъдат ваши верни приятели са:

PUSH UP /wonder

Извайва вашия силует, подчертавайки извивките на тялото ви. Дизайнът осигурява push up (повдигащ) ефект, който създава повече обем. Модела се предлага със средна или висока талия.

 

PUSH IN / secrets

Дънките с висока талия, които придават гладък ефект на корема с 360 ° вътрешен панел. Фин ефект на push up (повдигане) и по-големи джобове в задната част.

 

PUSH IN / SECRET GLAMOUR

Модерен и младешки външен вид с ефект на push in (прибиране). Насладете се на вашия пълен блясък с този модел деними.

 

 

За своята повече от 25 годишна традиция Salsa Jeans

-          Произвежда по 5 000 чифта денимина на ден, 25 000 на седмица;

-          Има над 40 различни кройки;

-          Над 2000 мултибранд клиента;

-          Предлагане в над 35 страни;

-          27 различни материи;

-          Над 100 Salsa Jeans магазина;

-          Над 2,5 милиона продадени модела с кройка Push Up Wonder;

 

Колекцията на Salsa Jeans може да откриете във всички магазини Fusion, както и в магазина Scandal The Mall, Scandal Park Center, Scandal Markovo Tepe Plovdiv и Scandal Delta Planet Varna.

Оставете своята фигура в ръцете на Salsa Jeans.

В магазини Fusion Scandal
Сподели
Свързани новини