Coccinelle Есен 2017

Coccinelle Есен-Зима 2017/18: Aristo-street

Нова аристокрация. Това е паролата за достъп до колекцията на Coccinelle Есен-Зима 2017/18. Едновременно с това, полезните и богати, изискани и улични, новите чанти заснемат съвременния дух на функционалните и динамични линии, а детайлите изразяват традицията на коженото изкуство, с което се създават чантите Coccinelle. Контраст между моделите с чист дизайн и докосванията на лъскавия плексизъм, между кръглата форма на седлата и шарката на флуоро-поп с модерен ретро блясък. Наелектризиращо пътуване, в което обемите и материалите са в постоянно движение - между спортните и бонбоните, Изток и Запад. Фатална атракция: Япония, запечатана измежду чайната церемония и високоскоростните влакове, древните кимона и куклите Манга, неонови знаци и будистки храмове.

Покана за двореца. Мини корони, бродирани от злато, редувани с кариран тартан и десени от ориенталски тапети. Малки звезди срещу дантели, лъкове, корнизи и короли. Една изключителна радост, която повишава качеството на материалите и довършващите щрихи. От новия печат до лъскавите едноцветни метални ефекти и естествената зърнена телешка кожа с принта "балончета" - скъпоценността е във всеки детайл.

Царицата на Джинза. Мистериозната чувственост на гейшата цъфти върху раменната лента от гущерска кожа. Амбрийн, с детайли от деликатни цветя, взети от копринени дрехи и оризови хартиени чадъри. Емблематичната чанта B14 със своите хармонични извивки изследва все още невидимите акорди: питон плюс велур, различни игри на ламинирани материали и цветен хардуер. Женствеността като синоним на изтънченост: от заоблените фигури присъщи на 60-те години при чантата тип „седло“ с отпечатан кожа до изучаването на всеки малък детайл. Такава чанта, като обърната чанта тип „торба“, преразгледана с абсолютно нов и изчистен дизайн.

Принцеса. Всичко е игриво, свежо и ултра-графично като в албумите на японските женски супергерои. Това е възхитителния Арлетис; Малък и компактен, обрисуващ дъга на творчеството. Монохроматично, но в злато; тартан, но пост-пънк; в многоцветен велур, но опиянителен. Триумфът на меките чанти и раници, които няма да ви позволят да останете незабелязани: те предизвикват желание за мозайка, цветни ивици, наситени и електро-поп цветове като синьо или жълто. Дори и дамските чанти стават смели с блясък и ламинирани повърхности. Чантите Ambrine показват плексигласовите детайли.

Малки кожени изделия, ленти за глава и бижута за градската принцеса допълват дрескода: звезди, корони, точки, малки цветя са навсякъде – като богати акценти както за деня, така и за нощта.

Колекция Есен-Зима 2017/18 можете да откриете в магазини Scandal през следващия сезон.

Сподели
Свързани новини