Дамска колекция SS18 от The Kooples

Тази пролет, колекцията на The Kooples 2018 е израз на напълно разцъфтялата женственост. Ободряващият нов сезон е подсилен от цветове и принтове и вдъхновен от Френската нова кино вълна и нейните музи. Колекцията пролет-лято 2018 е смесица от рокерския стил на марката и ретро влиянията от 60-те и 70-те години.

Колекцията е потрет на жената The Kooples, която перфектно съвпада с музата за колекцията Емили Ратайковски, която ще е част от следващата кампания на марката. Чантата Emili by The Kooples ще е почетния гост  на тази нова колекция и ще се предлага в нови нюанси и различни материи. Тези лимитирани чанти чудесно допълват силуета на този сезон и могат да се носят от сутрин до вечер.

Чрез пет мини колекции предлагани всеки месец по магазините и онлайн, жената The Kooples ще демонстрира женствената и бляскавата си страна. Нови силуети, изрязани кройки и леки материи грациозно се допълват. Вълнообразни кройки, нежна дантела и колани стил Western оставят уникалния си почерк върху всеки артикул. Игриви мотиви на черешки и дънки тип Чарлстон създават един открояващ се силует.  Женските костюми са изцяло направени от дантела или са преразгледани в перлено бяло или наситено червени бои. Бялата дантела, украсена с Английска бродерия дава на всеки артикул „ръчно-изработено“ качество, докато денимът е интерепретиран във версия на кръпки, които приветстват лятото и шареното настроение. Палитрата от ярки цветове преминава от маково червено, морско синьо и камилово кафяво.

Сподели