DIESEL: Колекция ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2018

Този сезон бележи началото на един нов Diesel гардероб.

„Просто исках да смеся всичко заедно“, обясни художествения директор Никола Формичети. „Рокът и спортът, класиката и формалността, дa иползвам ДНК-то на Diesel и да създам от него нещо готино и безгрижно“

Колекцията е създадена за себеизразяване, насърчаваща несъвместими елементи, които ще създадът твоя уникален стил, а портофолиото е представено в колаборация с шотландския художник Портис Уосп.

„Винаги съм харесвал новите дигитални художници и Портис е един от най-интересните“ каза Формичети. „ Това, което прави е  доста съвременно, работи с анимация и се фокусира върху Instagram. Голям фен съм му.“

Яркия цвят се среща с удобството този сезон, вдъхновен от стила на фестивала „Горящият човек“ и лекотата с която дрехата може да се облече както от момчета, така и от момичета. Обърнали сме особено внимание на автентичните изсветлели дънки от 90-те, които имат разнообразни детайли като дупки, неуребрени крачоли и раздърпани шевове.

Известното „Cookie” лого на Diesel, което преди бе използвано само с рекламни цели, сега се появява за пръв път на дрехи с ефект все едно е разлепено, което символизира преминаването от миналото към бъдещето.

Традиционните модели като сувенир якето, парката, bomber и упестеното рокерско яке са в контраст със смелите принтове и хипнотизиращия камуглаж в ярки цветове.

Художникът Алън Грийн създаде принт, вдъхновен от татуировките, който можем да видим по рокли и бельо и върху ръчно нарисувана кожа, бавно преминавайки към бримки и дантела в рок стил.

Колекцията бива завършена с открояващи се шапки, от бейсболни шапки и зимни шапки дo шалчета за глава и шапки с  козирка и пластмасови елементи.

Групата на Sneaker SKB  непрекъснато еволюира с нови отпечатъци и нов плетен дизайн за сезона SS18 MAIN. Престижната напа кожа и други материали допринасят за новостите. Актуализираните версии представят еластична горна част, която се приплъзва, и е с логото на Diesel.

Новите кецове Imaginee се предлагат в 17 unisex цвята, включително леопард, камуфлаж и дантелен принт в горната част на обувката.

DieselXX чантите са създадени за мъжете, като раница, военни дуфъл с две страни и tote с лого с вдлъбнат релеф. Найлоновите дамски чанти се отличават с детайли от верига, вдъхновени от заключването на велосипеди в над пет различни стила.

 

 

Марката DIESEL можете да откриете в магазини SCANDAL!

 

Сподели
Свързани новини