Добре дошъл, Steve Madden!

Известният дизайнер Steve Madden стартира своята култова марка през 1990 година. Нищо претенциозно - той продава обувките от своя багажник и прави малка инвестиция от 1100 долара. Целта на Стив: да революционизира производството на обувки с иконични и креативни дизайни. Кой би помислил, че ще бъде такъв голям успех? Днес Стив Мадън има милиони клиенти по целия свят. Независимо колко различни са те, те имат едно общо нещо: безкрайната им любов към уникалните обувки.

Вдъхновена от улиците

Марката Steve Madden е вдъхновена от улиците. Стив винаги казва: "Настилките са моята писта." Ню Йорк е идеалната база. Тук Стив непрекъснато се вдъхновява от нови тенденции, рок енд рол настроения и многобройни градски докосвания. Марката се свързва с уникалност и увереност. Ние прегръщаме индивидуалността с дръзки стилове, високи токчета, но винаги това с нежен и секси привкус.

Стив навлиза в Европа

През пролетта на 2016 г. Стив Мадън решава да разпростани своята дейност отдъд океана и това е годината, в която се отваря първият европейски офис на бранда. Това предвещава, че най-накрая и любителите на марката в тази част на света вече могат да се докоснат до любимия си бранд - Steve Madden. 

#ilovemysteves

 

Дамски модели сезон Есен/Зима 2018 можете да откриете в магазини Scandal.

Сподели