Колекция Есен/Зима 2017 от Superdry

Този сезон ще бъде различен за Superdry! Колекцията есен-зима 2017 се базира на комбинация между прерията и пънк стила с микс от карета,камуфлажни детайли и значки. Градският стил е преработен през призмата на спортни ретро модели.

Марката продължава да създава своите връхни дрехи с особен фокус върху неговия пух – нови форми, цветове и детайли ще бъдат представени по улиците през този сезон. Функционалността добива вдъхновение от практичните джобове, закопчалките и военния стил на якетата Rookie.

Денимът този сезон ще бъде изцяло рокендрол с разкъсан стил.

При мъжете, графиките стават ретро в стил 90-те години на Англия с нотки вдъхновение от ски модата на 70-те години, а пуловерите стават все по-цветни!

При жените, новостите се намират в кройките на топовете, полите и роклите, които са в цветовата гама на червеното, сивото и тъмно-синьото – за един безгрижен френски момичешки стил. Висококачествените суитчери и късите блузи носят винтидж усещане, докато градският спортен стил е насочен към едно изцяло ново ниво – с мрежести детайли, райета и холографски принтове.

Новата колекция Superdry можете да откриете в магазини Fsuion.

Сподели
Свързани новини