LIU JO колекция Пролет/Лято 2018

#ExpressYourStyle: една покана да бъдеш себе си, по всяко време и по всякакъв начин.

 

Покана да демонстрираш собствената си красота и неповторимост, интерпретирайки всеки ден, всеки момент и всеки повод чрез собствения си стил. По този начин Liu Jo ще отправи послание до жените, които не само искат да следват модата, но и да я разтълкуват и представят по свой собствен начин.

След #Силнизаедно, брандът продължава да подкрепя света на жените, отдръпвайки се от чисто естетическата визия и представяйки уникална коцепция, която създава перфектния баланс между съдържанието и образа. Новата кампания се фокусира върху съвремието – разказва за овластяването на жените на новата ера чрез възможно най-динамичния, искрен и позитивен лайфстайл.

Първата чудесна новина засяга свездите на кампанията: три истински, специални и различаващи се жени, които чрез своето поведение разкзват за себе си и стила си пред камерата. Това са Антония Петкович – красив, млад модел от Сърбия, която е само на 21, а вече е интернационално лице на модата, Кандела Пелица – фешън инфлуансър майка и модна икона с отчетливо поведение, родена в Аржентина, но осиновена в Италия и Джулия Ройтфелд – магнетична личност, известна със стила и елеганстността си. Тези жени са с много различни истории и преживявания, но споделят изключително експресивен заряд, който се проявява чрез различите визии, които те избират да носят на снимачната площадка на фотосесията.

Образът на Liu Jo също „сменя кожата си“ с помощта на още една идея. С колекцията пролет-лато 2018, бранда избра Милано като фон – градът, чиято ДНК съдържа най-голяма част от стиловите ценности на марката по един натурален и в същото време изтънчен начин. Това е град, който представя по уникален начин животът, който е на лице във всекидневнието по улиците, площадите и магазините.  С естествена увереност, Liu Jo съживява Италианския стил в най-бляскавия и прекрасен смисъл на думата.

 

Можете да откриете LIU JO колекция Пролет/Лято 2018 в магазини Liu Jo и магазини Scandal.

Сподели
Свързани новини