Pepe Jeans Есен-Зима 2017

COME TOGETHER

Кампания "Есен / Зима" 2017: Противоположностите се привличат

 

Pepe Jeans London започва своя деним живот в Лондон "Портобелло", където културата и стилът отдавна са се намерили: от север до юг от Портобело; От заобикалящата го смесица от реге и рок влияния. Пощенският код W11 се простира далеч отвъд само тези три цифри, когато става въпрос за дрехи - и обхваща магнетичния стил на различни модни течения. Тук  противоположностите се привличат; Хората се събират. И когато става дума един за друг, става трудно да се устои. Не се борете с чувствата.

Есенно-зимната кампания на Pepe Jeans London празнува темата за съпричастност, за привличането на противоположностите, показано чрез четири различни визуализации, идващи също така от четири кратки филма: "Еднородност в стила", "Син съюз", "Лондон" и "Лигата на единака". 18-годишният модел Delilah Belle Hamlin и Neels Visser, който е звезда в социалните мрежи с 2 милиона последователи в Инстаграм, изобразява магнитната сила и неустоимото привличане на новите тематични колекции от сезона в претъпканата стая на къща в Notting Hill.

 

Еднородността в стила се крие в детайлите и отличителните индивидуални визии; Blue Union е за сливането на деним; В същото време London Mash-up взима идеи от спортното облекло и разбира се, улицата; Докато League е съвременна и непокорна. Кампанията е заснета от фотографа Rory Van Millingen.

Сподели
Свързани новини