PHILIPP PLEIN NYC FASHION SHOW ЕСЕН-ЗИМА 2018

AUTUMN WINTER COLLECTION 2018/19

#pleinspaceinvasion

 

В една не толкова далечна галактика...осветена от 800 лазера, един космически кораб бавно се приземява. Вратата се отваря и с наперена походка излиза Ирина Шайк. Ледена стена се разбива и от нея се появява робот, който хваща Ирина за ръката. Космическата одисея на Philipp Plein Eсен-Зима 2018 вече започна.

Този сезон, всеки от брандовете на вселената Plein ще се обедини в едно забележително шоу в Бруклин. Мъжкото и женското облекло и Plein Sport са на показ в all-star групата от супер модели, изпълнители (Migos, 6ity9ine, Rich the Kid, Ayo & Tayo), параолимпийски атлет и човек от хайлайфа. Това е планетата на Plein, където всички светове се събират в мир, но със сериозно поведение.

Момичета с ретро прически в пастелни цветове, гащеризони в цвят металик и ски ботуши с козина крачат уверено наред с ателтични астронавти в байкър акета с метални елементи и деним на червени райета. Шлифери с прозрачна синтетична облицовка, космонавтски подплатени шушлекови якета и спортни екипи с идетична горна и долна част се редуват с латексови панталони, ски очила и скийбордове. Освен това, космически гащеризони, ботуши до колената и чанти във формата на мечета украсени с бляскави кристали напомнят на съзвездие. Това е фантастична научна фантастика, където луксът, уличния стил и спортното облекло се сблъскват в една иновативна експлозия.

За да се отпразнува отварянето на Philipp Plein магазинът на Mercer Street, също така има ексклузивна капсулна колекция „виж сега и купи в SoHo”, която съдържа само единични бройки. Акцентите включват кожено бейсболно яке с надпис: „No Mercy on Mercer Street 40“ , маратонки над глезена с персонализирани LED елементи, както и специална колаборация с Playboy и тяхното лого със зайче и кокалите от логото на Plein. Затегнете коланите и се пригответе за близка среща със съществата от планетата Plein.

Сподели
Свързани новини