Пролетната колекция Polo Ralph Lauren е вече тук!

Колекцията на Polo Ralph Lauren Пролет 2017 въплъщава стил отдъд модата. Чествайки емблематичния американски стил, пренаписан в съвременен вариант, тази колекция носи свежо значение за съвременния човек чрез спортни облекла, шивачество и аксесоари.

Леки и автентични материи като деним, памук „оксфорд“ и лен са изтъкани в цялата колекция, създавайки основата за мъжкия Поло гардероб. Оповавайки се на наследството и микса от грапави детайли, денимът е преработен в разнообразие от иновативни начини, включващи боядисване и кръпки. Вечните мъжки елементи като памучната тениска „Оксфорд“, плетен пуловер и шортите Ivy League са получили нови неочаквани елементи във формата на леки текстури, които са съпоставени с удобни връхни дрехи – придавайки една модерна чувствителност.

Костюми в каки памук и лен в цвят индиго въплъщават в себе си рафинирана лекота, докато спортните палта с елегантни двуредни силуети котрастират приятно със скъсан деним и шорти – създавайки открояващо се съчетание на шивачеството и Американските класики. Един от основните елементи на мъжките облекла Polo –якето Herringbone – получава модерна актуализация с ленен материал и детайли по джобовете.

Новите модели от колекция Пролет 2017 Мъже, можете да намерите в бутик Polo Ralph Lauren!

Сподели
Свързани новини