Колаборацията на дизайнера Санди Лианг и Vans

Санди Лианг е нюйоркски дизайнер, черпеща вдъхновение и енергията за своите колекции от магнетизма на детските си спомени и неподправения квартален дух – от готвачите в престилки, пушещи зад вратите на ресторантите в малките улични - до бабите, които се разхождат по улицата в широки панталони. Лианг израства в Куинс, за кратко посещава Rhode Island School of Design, където учи архитектура, но се се прехвърля в Parsons, за да учи моден дизайн. Тя основава своята компания веднага след дипломирането си и започва да се развива в това, което тя споделя, че вижда и чувства най-добре - модата.

Като дизайнер, нейната страст са връхните облекла, чийто кройки, материи и идентичност дават ясна заявка за нейната силата и страстта още от първата й колекция преди десет сезона. Изразеното в колекциите внимание към детайлите и красивите материи (кожи от агне или норки), Лианг преразказва свойте спомените изпълнени с комфорта на зимните палта на училищната площадка, първите си впечатления за силуети и цветове на известните марки от 90-те години, които е виждала по улиците в Ню Йорк като дете. Всяка колекция се основава на предходната, с целенасоченост и последователност, което е рядкост за млада марка като нейната. Тя предлага новите предложения в завършени сетове, надграждащи се с материи и плетива, с изключително внимание и уважение към качеството. Лианг създава свойте колекции, в които изразява дълбоката си емоционалност, която я  превръща в биографичен дизайнер.

 

Работата на Лианг има рядко срещан локален фокус. Тя работи с малък екип в студиото си, което някога е било склада на ресторанта на баща й, който все още съществува и работи.

Нейните дизайнерски спомени притежават собствен лукс, дълголетие и остроумие, приятни са за наблюдение, разкошни на допир и лесни за оценяване.

Сега имаме възможност да се докоснем до нейната гениалност и уникланост с колаборацията й с Vans на спортни обувки в магазин Fusion Serdika, както и в нашият онлайн магазин: globalbrandsstores.com

Сподели