Superdry SS19

Новата колекция Пролет/Лято 2019 на Superdry ни отвежда на оживено и незабравимо околосветско пътешествие. Колекцията предлага нов и свеж продуктов микс обогатен с творчески ефекти, подбрани от различни точки на света. Оригинални дизайнерски детайли и познати материи, заемат централното място в колекцията, като придават преобразен вид на всеки гардероб, подготвяйки го за предстоящото лято с надежда то да бъде безгрижно и слънчево.

Дамската серия наречена "Boutique Bazaar" е вдъхновение от Близкият изток. В нея преобладват лаисни и текстури, насочени към преоткриването на красотата на ръчно зашитите различни по вид и форма уникални парчета плат. Жакардови и метални апликации придават фолклорна атмосфера към всеки артикул от серията. Плетивата, съчетани с финна и лека дантела, подчертават женствеността у всяка дама. 

Серията "Carnival" съчетава в себе си лекомислието и забавата. Ярките и констрастни цветове с триизмерни ефекти, пискюли, пайети и апликации в жълт и папая цвят са заложение вътре в нея, заедно с оргомни тропически плодове и многоцветни щампи вдъхновени от Рио.

Серията „Cote D’Azur" е насочена към чистата и олекотена визия с поглед към елегантния шик. Препи стилът в поли с бродерии, ситнокарирани продукти в светли цветове и фини летни материи. Яки и панделки в ярко слънчогледово-жълт цвят съчетани с лилаво – придават свеж контраст и спортна лятна визия.

Серия "Mariner" - съставена от мъжки моряжки визии ни отвеждат към брега и морето, погледнати пред очите на Ернест Хемингуей към приключенията на стареца в морето. Плетива с плетка – рибена кост, напръскани флорални участъци, слънчево-целунати пастелени и хавайски щампи, вдъхновени от туристическите плакати от 30-те години на миналия век, дават усещането за спокойния и волен начин на живот на хавайските острови.

Преминавайки към Северна Калифорния, американският дух ни дава усещане за далеч по-труден начин на живот в серията „Big Sur“ на мъжката колекция Пролет-Лято 2019. Износени и ръждясали работни дрехи, препрявани с кръпки, биват смесени с камофлашни облекла.

Серия „Skate Lux“ е създадена за по-младите клиенти, с почит към 90-те години, когато карането на скейтборд и BMX колела беше ежедневие. Суитчери и тениски, аксесоари – шапки и чанти в камуфлашни дизайни са главните "винивници" за разрушаването на правилата, зареждайки колекцията с цялото нужно настроение за едно незабравимо лято.

Края на пътуването на новата пролетно-лятна колекция на Superdry ни отвежда на британска земя, за серията наречена "Nu Lad", в която има огромни лога, свързани с активения спорт, придаващи уличен шик в палитра от червено и синьо. Идеята на серията е да засили чувството на свобода, чрез разнообразние от принтове и камуфлашни детайли, които лесно се съчетават с кецове.

Колекция Пролет-Лято 2019 на Superdry е съставена от разнообразни теми, уникални принтове, цветове и ретро детайли, съобразени с нови тенденции.

Пътешествайте със Superdry това лято и то ще бъде незабравимо.

Колекцията може да откриете в магазини "Superdry Markovo Tepe Plovdiv", всички магазини "Fusion" в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Сподели
Свързани новини