Trussardi Есен-Зима 2020

За колекция Есен-Зима 2020, Trussardi подготви изненада на всички свои клиенти, като заедно с миланския талант и дизайнер Джорджо Ди Салво, основател и креативен директор на емблематичната марка United Standard, определена от Highsnobiety като марката „която проектира бъдещето на италианската улична мода“, подготвиха капсулна колекция от облекла и аксесоари, вдъхновени от архивите на Trussardi, за възкръсване на миналото на италианската марка и прераждането й в бъдещето. Емблематичните артикули от архива са актуализирани в унисон с естетическите и функционални идеи на Джорджо Ди Салво за новия сезон. Кожените панталони и риза са прекроени, по отношение на модните тенденции, чантата за кръст е в съвременна форма, а жилетката от 90-те години е превърната в нов и функционален моден артикул. Колекцията е допълнена от панталони, суичъри и емблематичната тениска с щампа на хрътки.

Изследването на дизайнера в скъпоценния архив на бранда започва с хрътката, синоним на елегантност, стилност и жизненост, която Никола Trussardi избра да бъде символ на марката през 1973 г. Именно хрътката става звездата на капсулната колекция, която може откриете върху т-шъртите и суитшъртите.

В заснемането на сесията по капсулата, бива поканен култовият американска художник и фотограф - Кали Торнхил ДеУит, който се превъплащава в холивудска звезда.

 

Колекцията може да откриете в магазини Scandal, както и в нашия онлайн магазин: globalbrandsstore.com.

Сподели
Свързани новини