Plein Sport

Изберете марка

Plein Sport - първата в света луксозна марка за активно спортно облекло. Първото и единствено правило е: Няма правила - очаквай неочакваното!

Plein Sport не е втора линия на Philipp Plein. Той е самостоятелна марка, напълно нова концепция и изцяло независим субект. Може и да споделя неподражаемото ДНК на Philipp Plein – този безкомпромисен бунтовнически дух с вкус на ултра-лукс – но Plein Sport е нещо наистина уникално.

Това не е модна колекция. Няма кожени якета, шипове, дънкови ризи, черепи или който и да е от емблематичните подписи – синоними на Philipp Plein. Plein Sport е замислен, проектиран и произведен единствено за действие – изцяло за тренировки – използвайки най-съвременни технологии. Дрехите са създадени за активност и за разтърсване на фитнеса – не за улицата или модния подиум. За пръв път на спортния пазар съблазнителното усещане за лукс е слято с хардкор функционалност.

Plein Sport е вдъхновен от звездите в екстремните спортове, парашутисти и „house-runners”, които се предизвикват до краен предел и за най-смъртоностните смелчаци, които предизвикват властите в търсене на най-силния адреналин.Това са героите на Plein Sport: бързи, здрави и агресивни - всички качества, въплътени в емблемата на марката – тигъра.

 

Запомнете: Оцеляват най-издръжливите. Затова бъдете сигурни, че тренирате с най-добрите.

 

Модели от колекцията Plein Sport можете да намерите в магазини Scandal - Сердика & Ринг Мол.

В магазини Scandal Онлайн globalbrandsstore.com
Сподели
Свързани новини