Колекция YAMAMAY SCULPT

След огромния успех на иновативната линия SCULPT, дългогодишно най-продавана във всички магазини, Yamamay представя естествената си еволюция:

THE YAMAMAY SCULPT LIGHT COLLECTION

Плод на задълбочено изследване на представянето на иновативни и революционни продукти, новата линия YAMAMAY SCULPT LIGHT се произвежда в "по-лека" версия на чувствителната тъкан, направена от Eurojersey, основно с LYCRA®.

Материята Sensitive Sculpt Light е лека, издържаща и дишаща.

- SUPER COMFORT: суровото изрязане на Sensitive® Sculpt Light позволява тъканта да прегърне тялото като втора кожа, позволяваща по-голяма свобода на движение

- ПОДДРЪЖКА: благодарение на високия процент на LYCRA®, артикулите имат триизмерна еластичност за перфектна поддръжка

- ИЗВИВКИ: двойният слой плат в стратегически точки придава на бельото и клиновете невероятен извайващ ефект

- SLIMMING: женствената и елегантна форма на новите модели, особено на бодитата, които могат да се носят като връхно облекло, прегръщат тялото, отслабвайки го за изключително женствен и елегантен вид

Високото съдържание на LYCRA® осигурява перфектно прилягане, абсолютен комфорт и максимална свобода на движение. Sensitive® Sculpt Light също така притежава сертификат LYCRA® BEAUTY за новата концепция Shaping - съчетавайки оформящ ефект с комфорт за приятно оформяне на силуета.

Сутиен, бельо с виоска талия, два модела бодита и must-have клиновете се предлагат в изцяло черен цвеят или розов пясък.

Рекламната кампания е представена от красивия испански модел Клара Алонсо, звезда на оригиналнате онлайн и офлайн кампания.

В снимките моделът, облечен в облеклата YAMAMAY SCULPT LIGHT, е заснет с плавни и хармонични танцови движения, артистична дисциплина и спорт, които съчетават сила и елегантност, идеални за подчертаване на мекотата, комфорта и перфектното скулптуриране на новата линия.

Колекцията YAMAMAY SCULPT LIGHT ще бъде налична през октомври във всички магазини в Yamamay.

Сподели
Свързани новини