Нова колекция Pepe Jeans

Този сезон Pepe Jeans London отива на пътешествие: колекцията Пролет - Лято 2017 е подкрепена от идеята за преживяването пречупено през призмата на пътуване през живота - и през гардероба ни - изиграно в три от най-големите капсулни колекции, по-специално: Portobello, Blue Soul и W11.

Portobello

В тази младежка колекция вниманието отива върху купувача - какво обича да прави той в свободното си време, значението на приятели, връзки, споделяне на емоции и нови преживявания за пръв път. И така ярка палитра от цветове поставя на сцената продукти, които са градски от естетическа гледна точка, лесни за носене, комфортни и имат отношение и стил, по начина, по който се носят. Гарфични тишърти със слогани, разбира се, са от от голямо значение; денимът също е изключително важен - от къси панталони и такива с висока талия до гащеризони - и тропически принтове, които допринасят за цялостния завършек на визията.

Blue Soul

Главна колекция, в която преобладава синият цвят - но не в тъжния смисъл. Тя е празник на синия нюанс във всичките му вариации с добавен микс от коралов цвят този път. Автентичен с вековни техники, индиго и деним - за якета, къси панталони и тениски - емблематични в историята на  Pepe Jeans London, които са и индикатор за природата, океана, пътуването като вдъхновение. Шевици и винтидж материи; tie-dye ,батик; дълбоко боядисани в синьо и кръпки - те съставят елементите на тази колекция от органични модели, естествени влакна и докосването от човешката ръка. 

W11

Краят на цялостната колекцията Pepe Jeans London Пролет - Лято 2017 е отбелязан с линията W11, която е вдъхновена от стиловите течения в Западна Индия, съчетаваща елементи от британското си колониално минало с присъстващата в района нежност: микс от земни и живи цветове на тропически плодове, птици и буйни гори. Облеклата са практични с нежни нотки от ресни по-открито женски силуети. Ботанически принтове се присъединяват към военни препратки; пастелни цветове се разполагат измежду летните преливки и новите "измити" завършеци. От изключителна важност тук е използаването на основни материи като лен и памук, вискоза и сатен.

Модели от колекция Пролет-Лято 2017 можете да намерите в магазин Pepe Jeans и магазини Fusion!

Сподели
Свързани новини