SHARE THE POWER

Изразяваме подкрепата си за равенство в новата кампания на Есен/Зима 2018, за да се откъснете от рутината и да посрещнем заедно най-чистия стил на Desigual!

Desigual е различен. Това е и винаги е било нашето име, нашият лозунг и нашата основна търговска марка. Разликата е в това, че през почти 30-годишната ни история ни дадохме свободата да играем с цветове и принтове, да се отдалечим от традиционното и да създадем уникална и неподражаваща идентичност.

Нашата нова кампания е силно търсене на разнообразие и толерантност: "Споделете силата!". Споделете силата. Споделете силата си, че сте различни и уникални. Ние се стремим да покажем уникалните сили на всеки човек, хвалейки различията, които ни правят равни.

Ето защо, повече от всякога, тази кампания празнува различното и изисква равенство, разнообразие и толерантност. Послание без предразсъдъци, конвенции и стереотипи, което предизвиква всеки един от нас. Защото красотата е различна, тя е Desigual.

 

ИКОНА

Под художествената насоченост на многообразния Jean-Paul Goude, ние предефинираме символа на равенството, съчетан с интерпретиран символ на универсалната любов.

Иконата, символ на универсалната любов, започна като сърце и се превърна в универсален символ, който обхваща всички полове, защото в Desigual се гордеем с факта, че обличаме хора, а не тела.

 

Споделете силата

Новата кампания AW18 има за цел да сподели тази идея с всеки, който иска да превърне света в по-добро място, основано на универсална любов и равенство.

Ние в Desigual ви приветстваме да се гордеете с различията си и да ги споделяте с другите по положителен начин – да се присъединят към вас, да вдъхновявате и да направите промяната към по-добро.

 

#SHARETHEPOWER

Сподели
Свързани новини