VERSACE JEANS COUTURE ЕСЕН-ЗИМА 2020

За колекциятата за новия сезон Versace Jeans Couture черпи своето вдъхновение от естетиката на 60-те и 90-те години с бунтарският дух на съвременната улична култура.

Фокусът на марката е отправен към денимът като израз на непокорството на миналите десетилетия.

Щампирани деними биват съчетани с раирани облекла, а напръскани деними носят избелен ефект. Моделите са украсени с метални елементи, които могат да бъдат открити и в аксесоарите, заложени в колекцията.

Класическте модели деними биват допълнени от линия с еко-кожени чанти с щампи на тройният златен бод, който се забелязва и на емблематичните модели на марката.

Колекцията за жени контрастира с хипер-женствената естетика с непокорни детайли, напомнящи на движението Riot grrrl от 90-те, което изопачи „момичешкото“ като акт на протест. Някой от ключовите модели за сезона са рокли от 60-те години в пастелни „Холивудско розови“ и ментови тонове, изработени от дантела или тюл, съчетани с кожени якета и байкерски ботуши, което предава колекцията да иглежда невинна и сладка, фините детайли предизвикват непокорно отношение.

Моделите в мъжката колекция смело миксират уличният спортен стил с ежедневните костюми. Основините моделите са с широки рамене, украсени с акценти от леопардови анималистични принтове. Якетата биват комбинирани с избелени деними. Флуоресцентните цветове идващи от работното облекло, намират приложение сред мъжките моделите дрехи и аксесоари.

Foulard принтовете присъстват, както при някой модели чанти за рамо, така и при модели ежедневно облекло.

Миксирайки барока, животинските принтове и пейслито, цветните foulard принтове присъстват върху суичъри, тениски и ризи, придавайки им съвременна визия.

 

 

Колекцията може да откриете в магазини: Scandal Paradise Center, Scandal Markovo Tepe, Scandal Galleria Burgas, както и в нашия онлайн магазин: globalbrandsstore.com

Сподели