YAMAMAY Sculpt Лято 2018

От екзотични атмосфери с подчертано етнически вкус до по-познатите места от Средиземноморието, през забавлението на по-ярките цветове присъщи на южното полукълбо; колекцията Yamamay Лято 2018 пътува навсякъде, пресичайки меридиани и паралели, докосвайки океаните на света.

Лято, изпълнено с изненади - от места за разходка и силни емоции - за да преживеем лятото като никой друг.

За първото място на лятната кампания на Yamamay, ние летим до Маями с Kate Upton, която става по-красива от всякога, заснета от неповторимия Giampaolo Sgurа!

Линиите са следните: RESORT е по-елегантна и изискана, SCULPT има елементи от иновативни материали, SUPER CUPS е идеален за жени с по-пищтна фигура, ESSENTIAL те кара да се чувстваш охладен по всяко време - дори на плажа! Това са линиите, носени от Кейт в новата кампания на Yamamay, която е избрала красивите плажове на Маями за заснемане на вълшебните кадри.

За новата кампания Лято 2018, Yamamay отново разчита на чувствените извивки на една от най-красивите и следвани жени в света – Kate Upton - успешна американска актриса, чиято "естествена красота" е ключът към успеха й: слънчева и уверена, нежна и чувствена, Кейт е идеалният представител на новата колекция на Yamamay.

Новата колекция можете да откриете в магазини Yamamay.

Сподели
Свързани новини