ИНОВАЦИЯТА Е СЕКСИ

Милано, ноември 2019 г. В съответствие с традициите, които винаги са отличавали душата на марката, Yamamay посвещава месец ноември на технологичните иновации, в помощ на женската красота. Слоганът на кампанията е „Иновацията е секси“, защото носенето на удобни и иновативни продукти помагат дамите да се чувстват добре в тялото си, те засилват силните им страни и повишават тяхното самочувствието.

Прецизната научноизследователска работа, съчетана с биометрични проучвания за пропорциите и перфектното прилягане на бельото, създават тази колекция с модерен дизайн, направена от оформяща Lycra, 100% произведена в Италия, което гарантира перфектният и желан за всяка дама комфорт.

Сутиени, трика, бикини, оформящи бодита, клинове и къси панталони, предназначени за всички видове тела, помагат за изглаждането и подчертаването на формите, превръщайки се в ценен съюзник на съблазняването, за да изглежда всяка дама добре и да се чувства отлично в кожата си. Ролята на бельо вече не е само функционална, но то се превръща в звездата на всеки гардероб и истинско оръжие на дамската красотата и съблазняване.

В кадри от кампанията представяме селекция от основни артикули, които представят най-иновативните артикули на нашата колекция по най-чувствения и женствен начин, давайки възможност на жените да повярват, че технологичните иновации, които винаги са отличавали колекциите на Yamamay, са инструмент в техните ръце. Бельото помага на жените да се чувстват по-красиви, да им бъде удобно в кожата и да бъдат секси от всякога. Искахме артикулите от колекцията да бъдат истинските звезди на кампанията, затова избрахме италианския фотограф - Джовани Гастел да заснеме кадрите по елегантен, но в същото време секси начин. Снимките са манифест на женската красота и чувственост. “Gianluigi Cimmino, изпълнителен директор на PianoforteHolding.

Облеклата, изобразени в кадрите, са част от линиите: Sculpt, Principessa, Althea, Innergy и Space. Sculpt и Space линии са реализирани с патентованата тъкан Sensitive®.

Колекцията може да намерите в магазини Yamamay в Delta Planet Varna и Markovo Tepe Plovdiv.

Сподели