#HAPPYSUNNYGIRLS - YAMAMAY THE ULTIMATE SUMMER 2019 COLLECTION

Милано, май 2019 г. Малдивите, символ на красотата, както и  уязвимостта на нашата планета, са фон на новата лятна колекция Yamamay 2019. Чрез кадрите на кампанията, освен представянето на артикулите от новата лятна колекция, компанията иска да покаже своята загрижеността към проблемите на световният океан, повишавайки осведомеността на своите клиенти с глобалните му проблеми, пречинени от човешката дейност.

Тази загриженост е в ДНК-то на Yamamay, която подкрепя Фондация „One Ocean“, споделя нейната мисия и Етичния кодекс - „Charta Smeralda“, показвайки съпричастност, чрез  развитието на продуктовите си линии в екологична насока.

Колоритна и женствена колекция. Грета, Зайна, Шейла и Клавдия бяха избрани за снимките, които се състояха по различно време на деня, по време на типична момичешка почивка на плажа, край вълните, облечени в елегантни и женствени артикули от лятната колекция на Yamamay .

Цели бански костюми, бикини и трикини, обогатени с дантели, дълбоки деколтета, контрастни детайли, асиметрия и плетиво: модели, адаптиращи се към всички форми на тялото  и видове почивка.

Ярки цветове, многоцветни или геометрични райета, но също и много изчистени и базови модели: разнообразие, на което е трудно да се устои. Червено, оранжево, коралово розово, тюркоазено и синьо, освен вечното черно и бяло – за незабравим и красив летен празник.

За да бъде завършена колекцията - Yamamay предлага на своите клиенти - гащеризони, рокли, топове и панталони в светли и цветни материи.

Продължавайки кампанията за увеличаване на осведомеността за екологичната си програма, Yamamay разработи за лятната колекция - продуктовата линия „Eco Vibes“, направена от екологични материали.

Колекцията може да видите в Yamamay -  "Delta Planet Varna", "Yamamay Sofia Ring Mall" и "Markovo Tepe Plovdiv".

 

Сподели
Свързани новини