Yamamay & Pets Rock - Есен/Зима 2020

Yamamay изненада всички свои клиенти с арт капсула към новата си колекция за сезон Есен/Зима 2020, разработена с британската марка 'Pets Rock', която е световно известна с изобразяването на най-известните личности като домашни любимци.

Елементите в капсулата са забавни и цветни, представят образи, вдъхновени от известни певци, актриси и звезди от модата от всички времена. Някои от звездите лесно ще бъдат разпознати като домашни любимци: платинено руса коса старателно прибрана в панделка веднага ни напомня на кралицата на pop-a;  стилна котка, носеща перлено огърлица в черна вечерна рокля, със сигурност е известна английска актриса;  яркочервено яке ни връща към един от най-известните мъжки поп певци на 20-ти век, цветно трико ни кара да усещаме реге музика във въздуха. Тези и още много други цветни истории ви очакват в капсулата на марката, налична в магазини Yamamay в Delta Planet Varna и Markovo Tepe Plovdiv.

„Радваме се да работим с Yamamay върху тази забавна колекция. Кой не би искал да има от тези артикули? Благодарение на популярността на Yamamay продуктите със сигурност ще имат голям успех.” Кейт Полибланк, директор Takkoda - Pets Rock.

„Решихме да посветим тази капсулата от колекцията на звездите на Pets Rock, защото вярваме, че това е нов и забавен начин да покажем своето уважение към творчеството на някои икони на поп културата, които са част от нашето настояще и минало. Тези герои, които съчетават две очевидно различни вселени, животинската и този на знаменитостите и VIP-ите, създават ироничен ефект с лек британски хумор. Сигурни сме, че и нашите италиански и чуждестранни клиенти ще го оценят. Когато ни предложиха това сътрудничество, решихме, че сега е идеален момент за нашите клиенти, с оглед на тежки времена, определено трябва да добавим към дните си повече позитивност и хумор." Джанлуиджи Киммино, изпълнителен директор на Pianoforte Holding.

Сподели
Свързани новини